分析 拥有爱好是感到快乐和结识新朋友的好方法.事实上,有很多爱好对你有好处.
爱好是你为寻求乐趣而做的任何事情.你做这些事情没有报酬.这些事情是你在闲暇时间愿意做的.对于很多人来说,这些天,似乎他们唯一的休闲活动是看电视和上网.这很可惜,因为从攀岩到收集东西等都是一个很好的爱好.
爱好经常提供某些东西,而这些东西在日常生活中是得不到的.它允许你做一些只是为你做的事情,帮助你忘记你的日常烦恼,给你很多的乐趣.如果在你的周围你可以找到志同道合的人,那么外出就是一个结交新朋友并体验新活动的好途径.
如果你在生活中添加一个新的东西,你必须在这件事情上花时间和注意力,而且会远离别的东西.好消息是我们大多数人的很多时间都没有被充分利用,或者是因为我们花了很多时间在网络或电视上,或只是浪费我们可以花在爱好上的时间.
当然每个人都是不同的,你的个性决定了你会拥有什么样的爱好.你可能真的喜欢和朋友一起出去,所以你选择参加需要上课或有有小组活动的事情.如果你喜欢旅行,你可以在任何地方做对别人有帮助的事情.如果你比较宅,你可能会喜欢酷一点的收藏.
事实是,你出门之后可能不会遇到完美的活动,但你可以尝试新的东西并试图从中找到乐趣,并不断在外面找到精彩的东西.做一些网络搜索,访问图书馆,不要害怕尝试新的东西,很快你会有一个能够为你带来快乐并减少压力的爱好.
解答 34.C.细节理解题.根据For a lot of people these days it seems that their only leisure activities are watching television and staying on the Internet.That's a pity,because hobbies一from rock climbing to collecting something一can be really good.可知,作者提到,对于很多人类说奢侈的活动就是看电视和上网,但是作者认为hobbies一from rock climbing to collecting something一can be really good,从攀岩到收集东西的爱好都是很有好处的,因此作者认为的有好处的爱好并没有看电视和上网,而是攀岩、收集东西等,文中并没有提到经常到户外走走.因此答案为B.Staying on the Internet.
35.A.段落主旨题.文中第三段主要讲述的内容是进行爱好活动的好处,如得到一些日常生活得不到的体验、忘记烦恼、获得乐趣、结交新朋友等,因此这段的主旨就是介绍爱好的好处,或者是重要性,因此答案为A.why hobbies are important,为什么爱好很重要!
36.D.细节理解题.根据If you are a homebody you might love to be around by a cool collection.可知,如果你比较宅,那么你可能会喜欢收集一些酷的东西,因此答案为D.collect something you like
37.A.细节理解题.根据Do some web searches,visit the library,don't be afraid to try new things,and soon you'll have a hobby that provides you with a lot of fun and less stress,too.可知,作者列举了一些方法,例如上网查询、去图书馆、尝试新的东西等,来培养属于自己的一个爱好,这个爱好会给你带来快乐,减少你的压力,因此作者建议培养自己的一个爱好,即答案为A.find hobbies that fit us well
点评 本文是一篇日常生活类文章.做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| EMERGENCY NUMBERS FIRE POLICE DOCTOR BOSTON 911 BOSTON 911 BOSTON 482-5252 CAMBRIDGE 876-5800 CAMBRIDGE 846-1212 CAMBRIDGE SOMERVILLE 023-1500 SOMERVILLE 645-1212 SOMERVILLE 025-4774 Other Places Other Places Other Places Write in your number here Write in your number here Write in your number here ★COAST GUARD 223-6978 OR DIAL"0"(OPERATIOR) IN ANY EMERGENCY WE ARE ALWAYS THERE AND READY TO HELP! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Children and TV | |
Advantages | Children play with or(51)breakthings less often because of TV. TV makes it possible for children to learn about the world and it(52)provides the latest information for children. |
Disadvantages | Children often (53)spenda lot of time watching TV. It's not good for children to discover the world from TV(54)insteadof by themselves. Watching TV too much does (55)harmto children's health. Some programmes are(56)badfor children's mind. |
(57)advicefor paren | (58)controlthe amount of TV that the children watch and choose the right channels. Turn the TV off after their programmers are(59)over. Encourage children to take part in more outdoor(60)activities. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| through,and,dancing,exciting,music,last,enjoy,them,style,first |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Company:●Greenfield High School ★Amess Bookstore | Position(职位):●English teacher ★Book seller |
| Work You Did:●Taught English ★Sold books | Dates You Worked:●2003-2008 ★1999-2002 |
| Yearly Pay:●$27,500 ★$10,400 | Reason for Leaving:●Got a job in California ★Got a job teaching in Massachusetts |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com