| FOUND Black wallet with money. Come to Room 502in the evening,or call 9796788 |
| WANTED IMMIDIATELY A boy or a girl to deliver newspapers Hours:3:30am to 8:30am Mon.to Sat. Pay:10per day Call Mr Jones at 8947659 |
| SUMMER JOB Do you like to talk with people?Do you like to write stories?Do you want to work for a magzine?Then come and work for us as a reporter.Please call Karen at 5558823. |
| HIKING CLUB Join us for a 10-mile country walk On Saturday,October 5 Children are allowed,at Market Square at 2pm Call Jeff at 3338651for more information. |
分析 本文是一篇广告布告类短文.第一个讲述了失物招领,一个是黑色钱包,里面有钱,请到502房间,或打电话9796788.第二个是招聘一个分发报纸的男孩或女孩,工作时间:周一到周六,早上3:30到上午8:30,报酬:10 每天,请电话联系琼斯先生,电话:8947659.第三个是暑假工,你喜欢和人交谈吗?你喜欢写故事吗?你想为杂志社工作吗?请电话联系凯伦,电话:5558823.第四个是远足俱乐部,来和我们一起10英里的乡村步行,在十月5号,周六,孩子也可以参加,在市场广场,下午两点集合,电话联系杰夫获得更多信息,电话3338651.
解答 48.D.细节理解题.
根据FOUND部分中的"or call 9796788"可知如果你丢了一个内有钱的黑色钱包的话,可以打电话 9796788.故选D.
49.A.细节理解题.
根据WANTED IMMIDIATELY部分中的"Pay:10per day"可知分发报纸的薪酬是每天10美元,故选A.
50.C.细节理解题.
根据"Please call Karen at 5558823."可知爱丽丝想练习写故事的话,可以给凯伦打电话来获取更多的信息.故选C.
51.B.细节理解题.
根据"On Saturday,October 5Children are allowed,at Market Square at 2pm"可知格林先生想和孩子参与远足的话,可以在10月5号下午两点在市场广场集合,故选B.
点评 首先要通读全文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Country | Capital | Language(s) |
| India | New Delhi | Hindi and English |
| Canada | Ottawa | English and French |
| Egypt | Cairo | Arabic |
| Singapore | Singapore City | Malay,Chinese,Tamil and English |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Happy Days Club For young people from 13-18years old. Every Saturday 8:00a.m.-10:30a.m. 41Smith Street Just£2a week Games,music,dancing Lots more | Park's Shop 15Barrett Road 10minutes from town center Try our famous chocolate, eggs and sugar hearts Prices lower than in other shops Open Monday-Saturday 9:00a.m.-5:p.m. |
| Painting Competition For young people 6-14 years old Paint a picture of a little animal Send it to Artist Magazine 12High Street before 15 September and win a bicycle | City Library Books,CDs and videos Over 100foreign newspapers and magazines Entrance free Monday-Saturday 9:30a.m.-6:00p.m. New England House. Museum Street |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Alfie's Angels Henriette Barkow Ages 8-12 Pictures by Sarah Garson Alfie wants to be an angel(天使) because angels can do anything!But his teacher has other ideas.She thinks Alfie wants to look cool. £7.50 21.5 cm x 27cm Languages:English and French | That's My Mum Henriette Barkow Ages 8-12 Pictures by Derek Brazell People often think that Mia's mum is not her mother because they don't like each other.Mia doesn't want people to think that.Mia and her friend Kai decide to do something about this. £6.50 21.5 cm x 27cm Languages:English and Chinese |
| What Is Peace Emma Damon Ages 4-6 Peace is giving…not taking. Peace is love…not hate. And peace is many more things… £5.99 19 cm x 21cm Languages:English and Japanese | Farmer Duck Martin Waddell Ages 6-8 Pictures by Helen Oxenbury There was a duck.It lived with a lazy farmer.While the duck worked,the farmer lay in bed.One day the other animals decided to do something for the duck. £8.50 28 cm x 23cm Languages:English and Korean |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| FLY AWAY HOLIDAYS | |
| BEIJING TRAVEL COMPANY Beijing,China | |
| Best four days in Singapore Book online:www.beijingtour.com or call:010-62617788 | |
MIRAMER HOTEL Restaurant & Café Swimming Pool Movie Theater and KTV Clothing Store Bowling and Chess Service Ping-pong Room Reading Room | |
| Day 1:Take a bus tour of the island. Evening-see a variety show at the Neptune Theater. Day 2:Morning-visit the Handicraft Center and the National Museum. Afternoon-take the cable car to Sentosa Island. Day 3:Free for shopping. Day 4:Take a walking tour of old Singapore in the morning,including Chinatown. Afternoon-boat trip around the island. | |
| Departure Date & Price May 1,2008¥3,220 May 12,2008¥3,100 May 23,2008¥2,950 Please choose and book early | Business Hours Weekdays:24hours Weekends:8:00am-6:00pm |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a; an | B. | an; the | C. | an; a | D. | /; an |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com