时代新课程九年级英语译林版
注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册时代新课程九年级英语译林版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
三、动词填空
1. ____ the computer ____ (connect) to the Internet? I need to send an email now.
2. Use your head and you ____ (come) up with more new ideas.
3. The Chinese artist's works of art ____ (win) high praise from the art community over the years.
4. Jack is crazy about computer games, but little money ____ (spend) on them last week.
5. Everyone should pay attention to ____ (protect) the environment. Otherwise, the situation will be worse and worse.
6. — I beg your pardon, but I didn't quite catch you.
— Oh! I ____ (talk) to myself.
答案:1. Is; connected
2. will come
3. have won
4. was spent
5. protecting
6. was talking
四、阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项。
Yellow Dress
— By Janet Lee
Mary had a yellow dress
Bought from the department store.
It looked as beautiful as the moon,
And as bright as the sun.
Mary wore all the time
The yellow dress I felt so right.
Every day from day to night
I saw her in the dress so bright.
"Buy me a yellow dress,"
I cried to Mum and Dad,
"As beautiful and bright
As the dress the girl living near has!"
I cried and cried and cried,
Until they said with sad eyes,
"We need food for your baby sister,
And clothes for your coming brother."
Since then I've learned
Mary's yellow dress
Is better to dream of
Than to ask for.
( ) 1. From the poem, we know that Mary and the writer may be ____.
A. classmates
B. relatives
C. neighbors
D. sisters
( ) 2. Why does the writer say "Every day from day to night/I saw her in the dress so bright"?
A. The writer lived with Mary.
B. The dress had sun shapes on it.
C. The writer liked the dress very much.
D. The dress was Mary's school uniform.
( ) 3. What did the writer's parents mean by their words?
A. They did not like the yellow dress.
B. They did not have money for such a dress.
C. They already had a dress for her baby sister.
D. They would ask Mary where to buy the yellow dress.
答案:1. C
2. C
3. B