名师面对面学科素养评价八年级英语人教版
注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册名师面对面学科素养评价八年级英语人教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
17. 我的英语老师很有趣以至于他经常让我们一次又一次地笑。My English teacher is ______ ______ ______ he often ______ ______ ______ again and again.
答案:so funny that; makes us laugh
18. 这个故事总提醒我爱很重要。The story always ______ ______ ______ ______ ______ ______.
答案:reminds me that love is important
19. 晚上我们可以在天空中看到成千上万的星星。At night we can see ______ ______ ______ ______ ______ ______.
答案:thousands of stars in the sky
20. 当我们聚在一起时,我们总是很开心地谈论一些有趣的事情。When we ______ ______, we always have a great time talking about ______ ______.
答案:get together; something interesting
五、阅读理解。The summer holiday is coming. What can teenagers do on hot days? A great way for teenagers to be cool in summer is to play at water parks. If they live near a water park,they can go as often as they like. Usually the tickets are cheap for them. For example,one ticket to Water World is only 5. Many children like swimming in Water World. They always play happily there. And it's good for their health. Some teenagers want to make money. They can get a part-time job in the summer holiday. They can also do some small things for their neighbours to make money. They can walk the neighbours' dogs. They can also babysit(临时照看婴孩)and water flowers and grass for their neighbours. For example,Tom,a 14-year-old boy is helping his neighbour look after the house. His neighbour is taking a trip now. Some teenagers don't like to be at home all day in summer. They want to go to cool places with air conditioners like the supermarket and the library. Others like to do interesting things with their friends. They can visit zoos or watch a new movie. Look! Some teenagers are taking photos of animals in City Zoo now. 21. If Sally,a 13-year-old girl,goes to Water World with two classmates,how much should they pay? A. 5. B. 10. C. 15. D. 20.
答案:C
22. According to the passage,what can you do to make money in the holiday? ①Walk your neighbours' dogs ②Babysit for your neighbours ③Help with your neighbours' children's homework. ④Water flowers and grass for your neighbours. ⑤Play with your neighbours' children. A. ①②③ B. ①②④ C. ②③④ D. ②④⑤
答案:B
23. What does the underlined phrase “air conditioners” in the last paragraph mean? A. Machines that cool air. B. Machines that dry hair. C. Machines that sweep the floor. D. Machines that wash the clothes.
答案:A
24. Who is the passage written for? A. Teachers. B. Parents. C. Teenagers. D. Workers.
答案:C