精英家教网 > 练习册解析答案 > 新视界单元复习八年级英语人教版 > 第37页解析答案
新视界单元复习八年级英语人教版

新视界单元复习八年级英语人教版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册新视界单元复习八年级英语人教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

五、阅读选择。
You don't understand me!" I shouted. Then I ran out of the door and got on a bus. I didn't know where it was going. I just wanted to get away from home as quickly as I could.
I couldn't believe what just happened to me. My mother, the person I believed in most, just read all of my letters from my close friends! She shouldn't do it! I couldn't stop my tears from falling when I thought about this.
Later that day, I went to my close friend's house. After my friend gave me a cup of water, the phone rang.
"It's your mother," she spoke to me quietly.
"Tell her that I'm not here!" I shouted. However, my mother heard it. "Tell her not to leave the phone without a goodbye. I'll be right there." Then she hung up. In fact (事实上), I was a little worried. I couldn't imagine (想象) how angry she would be.
But to my surprise, when my mother arrived, "sorry" was the first word she said to me. Her eyes showed signs (痕迹) of tears and she sounded really tired. "Will you forgive me, Lucy?" she asked. I didn't know what to say. I just ran to her and gave her a hug (拥抱). She hugged me so closely. At that time, I felt so warm. I really love my mum!
(
C
) 1. How did Lucy feel when running away from home?
A. Terrible and tired.
B. Surprised and sad.
C. Angry and worried.
(
B
) 2. Who answered Lucy's mum's phone?
A. Lucy herself.
B. Lucy's close friend.
C. Her friend's mother.
(
A
) 3. What was Lucy worried about when she knew her mum would come?
A. She was worried her mum would be angry.
B. She thought her mum might not take her home.
C. She worried her mum would get lost on the way.
(
C
) 4. Which sentence can we put the underlined word "forgive" in?
A. We ______ him because he always helps us.
B. As I kept practising the guitar, I finally ______ the others.
C. Although my little brother broke my favourite cup, I decide to ______ him.
(
A
) 5. What would happen next?
A. Lucy would go back home.
B. Lucy would stop writing to her friends.
C. Lucy's mum would always praise her daughter.
答案:1. C
解析:根据第一段“I just wanted to get away from home as quickly as I could.”和第二段“I couldn't stop my tears from falling when I thought about this.”以及第四段“I was a little worried.”可知,Lucy又生气又担心,故选C。
2. B
解析:根据第三段“After my friend gave me a cup of water, the phone rang. 'It's your mother,' she spoke to me quietly.”可知,是Lucy的好朋友接的电话,故选B。
3. A
解析:根据第四段“I couldn't imagine how angry she would be.”可知,Lucy担心妈妈会生气,故选A。
4. C
解析:“forgive”意为“原谅”,C选项“Although my little brother broke my favourite cup, I decide to forgive him.”(尽管我弟弟打碎了我最喜欢的杯子,我决定原谅他。)符合语境,故选C。
5. A
解析:根据最后一段“I just ran to her and gave her a hug. She hugged me so closely. At that time, I felt so warm. I really love my mum!”可知,Lucy会回家,故选A。
In a high school in the US, there is a special lesson. In order  students live a better life when they grow up, the school builds a simulated (模拟的) apartment. Students can learn life skills and how to  in it.
In the kitchen of the apartment, students learn how to cook meals. In the bathroom, they do the washing by themselves. In the bedroom, they learn how to  clothes. Activities like cleaning rooms and  time are what the students need to learn.
In the activities, one student  his or her problems and other students work together to help out. Because of these classes, the students are becoming more independent (独立的). At the same time, they spend more time doing  things in life.
"Everyone should know being independent really  in our future. Our school  such a good environment (环境) for us. We should make good use of it. I  learn a lot through practising these useful life skills," a student said.
"After taking part in the activities in the special classroom, I'm able to help out around the house. And my parents are  to see my changes," another student said.
答案:
1. to help
2. chores
3. to fold
4. planning
5. describes
6. meaningful
7. matters
8. creates
9. surely
10. excited