精英家教网 > 练习册解析答案 > 同步练习延边教育出版社七年级英语外研版 > 第59页解析答案
同步练习延边教育出版社七年级英语外研版

同步练习延边教育出版社七年级英语外研版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册同步练习延边教育出版社七年级英语外研版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

根据材料内容选择最佳答案。
1. How does the writer start the passage?
A. By giving an example.
B. By asking a question.
C. By giving a number.
D. By showing a fact.
2. How many kinds of bike races are mentioned in the text?
A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
3. What can we know from the passage?
A. All bike races are held on normal roads.
B. Cycling in a bike race is not an easy task.
C. Only professional cyclists can take part in bike races.
D. Bike races are only popular in France.
4. What's the structure of the passage?
A. ①/②③/④⑤
B. ①/②③④⑤
C. ①②③/④⑤
D. ①/②③④/⑤
5. What is the best title for this passage?
A. How to Choose a Good Bike
B. The Exciting World of Bike Races
C. Famous Cyclists in History
D. The Benefits of Riding a Bike
答案:1.B 2.B 3.B 4.D 5.B
解析:1.根据材料开头“Have you ever watched a bike race and wondered what it's all about?”可知是通过提问开始,选B。2.文中提到Road races, Mountain bike races, Track races, cyclo-cross events(根据上下文推断,原文可能提到4种),选B。3.由“Riders have to do with hard roads, rocks, and so on”可知比赛不容易,选B。4.①引出主题,②③④介绍不同比赛类型,⑤总结,结构是①/②③④/⑤,选D。5.文章主要介绍自行车比赛的种类和精彩,最佳标题是B。
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。
Bella comes home late from school one day. She finds her mom sick in bed, looking very weak. When she gets closer to her mom's room, a feeling of worry starts to grow. 6.
B
The sound of crying fills the air and makes the bad situation seem even worse. She understands that her dad expects her to lend a hand. Bella is unhappy. 7. ______
C
Why does she have to be the one to do all these things? After leaving her room, she sees her father. 8. ______
D
His tired face makes her feel sorry for him. Just then, her father says, "Make the dinner, will you, Bella?" 9. ______
E
But then she thinks about how hard things are for her family. She knows she should do something to help. She walks into the kitchen. 10. ______
A
It makes her happy to see her dad's smile. "Yes, we will. If we support each other, we'll always be okay." Her father smiles.
A. She feels different, like she has become more grown-up.
B. She hears her little sister crying.
C. She has so much schoolwork and doesn't think it is fair(公平的) to do so much.
D. He is sitting at the kitchen table, looking tired and sad.
E. At first, she wants to find an excuse to meet her friends.
答案:6.B 7.C 8.D 9.E 10.A
解析:6.根据下文“crying”可知听到妹妹哭,选B。7.Bella不高兴,觉得不公平,选C。8.看到爸爸,描述爸爸状态,选D。9.爸爸让做饭,Bella起初想找借口,选E。10.最后Bella感觉自己长大了,选A。