分析 本文属于广告类阅读,主要介绍了St.Louis四个著名的景点的详细信息,详细介绍了这些景点的主要景色,门票以及开放时间等.
解答 33.C 细节理解题,根据第一则广告Admission is$5 for adults,$2.50 for seniors,and$1 for children up to 14.可知2个成年人10美元,5岁的弟弟1美元,他自己2.5美元,10+1+2.5=13.5,因此一共13.5美元,故选C.
34.B 细节理解题,根据第三则广告中About one milion people per year come to the top of the Arch,where there is an observation platform providing a great view of the city.
可知人们可以登到the Arch的顶上看美丽的风景,故选B.
35.A 细节理解题.根据第四则广告第二段1,2行The Zoo is open every day but Christmas and New Year,with summer hours of 8 AM to 7 PM,and hours the rest of the year of 9 AM to 5 PM.可知在夏天的at 8:30 a.m.是可以进去的.故选A.
点评 考查学生的细节理解和推理判断能力.做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确选择.在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源:2017届陕西省高三4月月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Anger often makes us uncomfortable. When you find your anger too uncomfortable to process, please let it go. But remember to create a healthy anger in your children is to practice creating a healthy anger in yourself. Once you're better at experiencing anger and expressing it in a healthy way, you'll be able to model a good style of anger for your kids.
Some kids deal with anger by creating a "false self": a child who is perfect for their parents. People who have developed a false self are often passive aggressive and seem shallow because they've hid away all the feelings with depth and character.
How do we keep kids from creating false selves? We need to raise them in an environment where it's safe to express feelings. Once you feel more comfortable with your own anger, you can teach your children why anger is a helpful emotion. When your kid expresses anger, help them examine what it is that has made them angry. Why did it make them angry? How did it do that? Then, you can teach them that while emotions are never wrong and are always valid, our expressions of our emotions are within our control.
People who are afraid of their own anger will never learn how to listen to what their anger is trying to tell them. Instead of teaching our kids that their anger is wrong, that "happy families" are never angry, or that all feelings of anger lead to violence and fear, we can teach our children that anger is OK. Anger is natural, it is normal, and it can be experienced and expressed in a healthy way.
1.What is the main idea of the first paragraph?
A. Anger makes us uncomfortable.
B. Anger is difficult to deal with.
C. Parents often lose their temper at home.
D. Parents should model a good anger style.
2.What would a child be like if he developed a “false self”?
A. Polite and optimistic.
B. Perfect and helpful.
C. Negative and indirect.
D. Rude and dishonest.
3.What’s the main purpose of the last 2 paragraphs?
A. To give tips to create healthier anger.
B. To suggest ways to avoid anger.
C. To show the harm anger does to kids.
D. To stress the importance of expressing anger.
4.In which part of a website can we read the passage?
A. Food& Recipes
B. Psychology & Health
C. Life & Entertainment
D. School& Education
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com