题目列表(包括答案和解析)

 0  254524  254532  254538  254542  254548  254550  254554  254560  254562  254568  254574  254578  254580  254584  254590  254592  254598  254602  254604  254608  254610  254614  254616  254618  254619  254620  254622  254623  254624  254626  254628  254632  254634  254638  254640  254644  254650  254652  254658  254662  254664  254668  254674  254680  254682  254688  254692  254694  254700  254704  254710  254718  447348 

66.Which magazine is the most popular with children?

A. Dog Fancy    B. Dogs for Kids  C. The Bark     D. Dog World

试题详情

65.Which of the following is TRUE about The Bark?

A. It’s a complete guide for kids to better understand dogs.

B. It has received the Maxwell Award for Special – Interest Magazines.

C. It’s a how – to – care – for – your – dog magazine.

D. It’s dedicated to everything related to canine culture.

试题详情

64.Who would be the most interested in the magazines described here?

A. People dedicated to protecting animals.

B. People who are afraid of dogs.

C. People who keep dogs as pets.

D People working with pets.

试题详情

48.B.细节理解题,由第二部分“See the Louvre as never before (free concert often in included) and relax onboard a boat trip on the Seine.”可知,船上没有免费的音乐会。

Passage 10

(重庆市西南师大附中2010届高三第七次月考C篇)

Dog Fancy ( 1 – year ) [MAGAZINE SUBSCRIPTION] [PRINT]

Cover Price: $ 59.88   Price: $ 12.00  ($ 1.00 / issue)   You Save: $ 47.88 (80%)

Issues: 12 issues / 12 months

Details

Dog Fancy is information driven and provides opportunity for reader interaction. The features are complemented by beautiful four – colour photography. Every issue includes a fold – out four – colour poster featuring different breeds. Your complete guide to help you better understand, care for and enjoy your dog.

Dog for Kids

Cover Price: $ 23. 94  Price: $ 12.99  ($2.17 / issue)   You Save: $ 10.95 (46%)

Issues: 6 issues / 12 months

Details

Dogs for Kids offers interactive and educational editorials and engaging activities, which is geared towards children (ages 8 to 12) who love dogs and puppies. Each full – colour issue has training tips, different breed descriptions, fun activities to do with dogs, games, puzzles and posters.

Dogs for Kids has received the Maxwell Award for Special – Interest Magazines from the Dog Writer’s of America for 2 years in a row.

The Bark [MAGAZINE SUBSCRIPTION]

Cover Price: $ 19.80   Price: $ 15.00 ($ 2.50 /issue)   You Save: $ 4.80 (24%)

Issues: 6 issues / 12 months

Details

Dog owners BEWARE! Bark magazine is dedicated to everything related do canine(犬齿的) culture. Each issue includes stories, essays, poetry, reviews, interviews and artwork related to the relationship between humans and dogs. Bark is not a how – to – care – for – your –dog magazine. It’s a magazine about living with dogs, which is your magazine: charming, touching, smart and simply wonderful.

Dog World ( 1 – year ) [MAGAZINE SUBSCRIPTION] [PRINT]

Cover Price: $ 48.88   Price: $ 15.00 ($1.25 / issue)   You Save: $ 33.88 (69%)

Details

Dog World is written for the serious dog enthusiast, including professionals in the pet industry-breeders, kennel operators, groomers, veterinarians, and pet shop retailers-as well as hard – core dog lovers. Articles entertain and educate readers about canine health – care, nutrition, appearance and grooming, training and behaviour, breeding and the law. Dog World is a must read for its devoted, loyal, involved and influential dog – loving readers.

试题详情

47.B.细节理解题。由第二部分中的“enjoy ice cream at Berthillon (Paris’s most famous ice cream shop).”及“Did we mention free wine is provided on the boat?”可知,要品尝最好的冰淇淋和享受免费红酒,应参加“the Night Bike Tour”

试题详情

46. C. 理解题,由题干中的“during daytime”提示,及第一部分?22 students, ?24 adult可知,22*5+24*1=134

试题详情

45.D.细节理解题,由第二部分中的April 1---October 31,everyday 7 pm,以及no tours June 21&July 14,可知答案为D。

试题详情

48. The following statements are true EXCEPT     .

  A. For further information, one can call 0156581054.

  B. One can attend free concert on the boat trip on the Seine.

  C. The route of the Day Bike Tour is totally different from that of the Night Bike Tour.

  D. No reservations are needed for attending both the Bike Tours.

答案:

试题详情

47. One may taste the best ice cream and enjoy free wine in       .

  A. the Day Bike Tour            B. the Night Bike Tour

  C. the Tour on the Seine           D. the Tour to the Louver

试题详情

46. If a teacher and his five students plan to visit Paris during daytime, they must pay     .

  A. ?268                   B. ?158              C. ?134     D. ?142

试题详情


同步练习册答案