题目列表(包括答案和解析)

 0  259060  259068  259074  259078  259084  259086  259090  259096  259098  259104  259110  259114  259116  259120  259126  259128  259134  259138  259140  259144  259146  259150  259152  259154  259155  259156  259158  259159  259160  259162  259164  259168  259170  259174  259176  259180  259186  259188  259194  259198  259200  259204  259210  259216  259218  259224  259228  259230  259236  259240  259246  259254  447348 

2. The word “late” in the first paragraph means_________.

A. morning     B. afternoon 

C. evening    D. night

试题详情

1. When the reporter reported the news, the fire had lasted _______ days.

A. three   B. four   C. five    D. six

试题详情

1.此属为推理判断题。从文中可推断出D项。土地和林业部张贴广告警示人们水银对水的污染,吃了水里的鱼,危害健康。说明很负责任。2.此题也是判断题。这则广告一方面提供信息,另一方面警告人们。3.此题为事实理解的题.由DO NOT FSH FORFOOD一句可知答案。

12

The worst forest fire this year, which broke out in North China’s Inner Mongolia Au-tonomous Region last Wednesday, was still spreading late on Monday. However, the strength of the fire had been reduced, an official from the Beijing-based State Forestry Administration (SFA) said.

According to the latest proved report said on Monday by the SFA, the bright flame broke out at a forest farm in Xing’an League (盟) in the central part of the Greater Xing’an Range (岭). It spread rapidly northwest to the neighbouring Hulun Buir League. The official gave no details (细节) about possible reasons and results.

试题详情

3.  The notice warns people

A. not to fish here

B. not to cook the fish they catch here

C. not to drop mercury into these waters

D. not to fish in troubled waters

答:1. D 2. D 3. B

解析:

试题详情

2.  The function of the notice is

A. to give a piece of information 

B. to give an order

C. to warn people    D  both A and C

试题详情

1.  We can infer from the notice that

A. there isn’t much pollution in the water

B. there are many fishermen fishing in the water

C. fish eating the mercury would die

D. the department of Land and Forests is very responsible

试题详情

1.Johnny被解雇主要是因他什么都做不好。2.此题为事实理解题。从头两段可算出。3.Johnny被罚250美元,是因行骗。4.从文章结尾可推断出A项。5.文中没有提到Johnny骗了多少人。

试题详情

5. Which of the following questions is NOT answered by the information from the passage? _______?

A. How did the parents feel when Johnny invited them to the theatre and dinner

B. What’s Johnny’s secret

C. What did the policeman want Johnny to do

D. How much did Johnny have to pay all the people back

答:1. D 2. C 3. C 4. A 5. D

解析:

试题详情

4. What would probably happen at last? _______.

A. Johnny would get $ 2500 from the newspaper

B. The court would give $ 250 back to Johnny

C. Johnny would continue to advertise in the newspaper

D. Johnny would become a newspaper reporter

试题详情

3. Why was Johnny fined $ 250? _______.

A. Because he was lazy

B. Because he was out of work

C. Because he deceived

D. Because he didn’t pay for his new suit

试题详情


同步练习册答案