精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.B
Teens Health
Http://teens health.org/teen/
    Changes are happening in your life,both physically(身体上地) and mentally(心理上地).Sometimes you may feel upset by them.Just remember,it's normal to have these feelings.And you are not alone.Teens Health is a website that can help you.It gives a lot of tips for fighting depression(抑郁),managing feelings and taking care of your body.The website is run by a team of doctors.They give information and advice for teenagers.

根据图文内容,选择最佳答案.
46.Teens Health is probablyAthat can help you both physically and mentally.
A.a website    B.a guidebook C.a magazine
47.The writer probably agrees thatB.
A.it's good to be alone at times
B.it's normal to feel upset sometimes
C.it's impossible to manage feelings
48.You can find the information aboutA in Hot Topics.
A.flu          B.hobbies             C.schools and jobs
49."Take 5Tips for Life"provides five waysC.
A.to get over fear        B.to stay safe          C.to fight depression
50.From the material above we can know thatB.
A.kids can get advice on how to study well
B.teenagers can get help on how to lose weight
C.parents can get tips on how to take care of their own bodies.

分析 这是一篇说明文,介绍了青少年健康网站的一些信息.

解答 46.A细节理解题.根据Http://teens health.org/teen/可知这是网站上的信息,故答案为:A.
47.B细节理解题.根据Sometimes you may feel upset by them.Just remember,it's normal to have these feelings.可知有时感到沮丧是正常的,故答案为:B.
48.A细节理解题.根据 Hot Topics中我们可以看到All About flu,故答案为:A.
49.C细节理解题.根据图片中的5 ways to fight depression可知这是关于抑郁症的5种方法,故答案为:C.
50.B细节理解题.根据图片中的LOSING WEIGHT可知本文提到了减肥,故答案为:B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.You can't find          at the vegetable stalls in the market.(  )
A.tomatoesB.onionsC.cabbagesD.chicken wings

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

7.A.coming up to    B.several   C.may   D.tried   E.Everything   F.never   G.didn't
    
    There was a notice in front of the new supermarket."Remember,once a week,one of our customers  gets free goods.This (36)Cbe your lucky day!"All the housewives who went to the new supermarket wished to be the luckly customer.
     For (37)Bweeks Mrs Blake hoped,like many of her friends,to be the lucky customer.Unlike many other customers,she (38)Fgave up hope.The cupboards in her kitchen were full of things which she didn't need.Her husband (39)Dto stop her,but he failed.She dreamed of the day,when the manager of the supermarket would come say to her,"Madam,this is your lucky day.(40)Ein your basket is free."
    One Friday morning,after she had finished her shopping and taken it to her car,she found that she had forgotten to buy some tea.She rushed back to the supermarket,got the tea and went towards the cash desk.As she did so,she saw the manager (41)Aher."Madam,"he said,holding out his hands,"Madam!It's your luck day!"

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.I can hardly hear what it is saying on TV.Would you please _______?(  )
A.turn it upB.turn it downC.turn it on

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-Jane,_______ you speak Chinese?-Yes,but only a little.(  )
A.mustB.mayC.can

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.(A)
Here is a train schedule from Liuzhi to Kunming.
TrainTimeStation
Train
Time
Station
6061K1235K1139K109
Liuzhi04:2314:2323:3015:02
Liupanshui06:0717:0701:2816:28
Hongguo11:1004:54
Qujing14:1720:0806:5119:47
Kunming16:5222:0908:3821:28
56.Which train station is next to Liuzhi?A
A.Liupanshui             B.Hongguo             C.Qujing            D.Kunming
57.How many train stations are there between Liuzhi and Kunming?C
A.One                 B.Two            C.Three       D.Four
58.If you want to reach Kunming at 16:52,which train will you probably take?B
A.K1139               B.6061           C.K1235       D.K109
59.Which of the following in not true according to the passage?B
A.K1139train gets to Liuzhi at 23:30.
B.K1235train stops at Hongguo.
C.There are four trains from Liuzhi to Kunming.
D.It takes five hours to go to Kunming from Liupanshui by K109.
60.The underlined word"schedule"probably means"D"in Chinese.
A.车票         B.地图      C.日历        D.时刻表.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

8.母爱情深,父爱无价,师恩无限,友情可贵.在生活中,有许多值得感恩的人,请以Love for ______ 为题,写一篇短文.
要求:1.请将题目补充完整.
2.用80-120词写一篇完整的短文.描述你所感恩的人;感恩的原因并列举感恩的事例;你将为他/她做些什么来表达你的感激之情.
提示:1.开头已给出,不计入总词数.
2.短文中不能出现真实的人名、校名、地名及其他相关真实信息.
3.凡照抄本试卷里的文章段落,一律不得分.
Love formy mother
We need love,we also need to love others.The person I love most is my mother.The person I love most is my mother.My mother is 41 years old.She is of medium build with long black hair.Shi is quiet.She is a history teacher in a middle school.She likes dancing.She can cook delicious food.
She did a lot for me when I was a child.She bought whatever I needed for my study,even though she didn't have much money.She sent me from piano lessons to dancing lessons at the weekend.She cooked delicious and healthy food for me.
When I grow up,I will do what I can to make my mother happy.I will find a good job after I graduate from college.I'll save money and buy beautiful clothes that make her look still young.I'll take her to wonderful sights around China.Most importantly,I will stay with her when I have free time.That's what she wants most,I think.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.
 Channel 1 Channel 2
 18:00 TV Classroom:computer
18:30 Popular Music
19:00 News
19:30 Weather Report
19:40 Today's Focus
20:05 TV Serial:Growing pain(35)
21:00 Special:China in Last One Thousand Years
22:30 International Sports Report
23:00 On TV Tomorrow
17:30 Foreign Light Music
18:10 Children's Cartoon:My Little Pony
19:05 World-famous Cities:Sydney
19:38 Zhengda Programme
20:55 Animal World
21:15 TV Serial:Downton Abbey
22:00 News in English
22:30 Special Sports:Football Match(England-France) 
56.If you want to know about the history of China,you may watch TV atB.
A.19:00 on Channel 1
B.21:00 on Channel 1
C.19:38 on Channel 2
D.22:00 on Channel 2
57.If you are going to travel in Sydney,you'd better watch the programmeA.
A.World-famous cities
B.News
C.Weather Report
D.Foreign Light Music
58.You like ball games very much but you don't have so much time to watch sports matches.Which of the following programmes will you choose firsrt?C
A.Special Sports.
B.Animal World.
C.International Sports Report.
D.Children's Cartoon.
59.If you are fond of music in foreign countries,you can watchD.
A.Popular Music
B.World-famous Cities
C.Today's Focus
D.Foreign Light Music
60.If you want to watch a cartoon,you can chooseD.
A.Motherly Sister-in-law
B.China in Last One Hundred Years
C.Downton Abbey
D.My Little Pony
61.Which of the following is TRUE?C
A.The teacher on TV Classroom is a computer.
B.The programme News in English is about traffic accidents.
C.Zhengda Progranne on Channel 2 lasts for more than one hour.
D.The programme on Channle 2 will stop at 22:00.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.(C)
Parker's Sweet Shop
26Barrett Road
10minutes from town center
Try our famous chocolate,eggs and sugar hearts
Prices lower than those in other shops
Open Monday-Saturday   8AM-6PM
Beihai Ocean Park
Time:8:30-17:30from Tuesday to Sunday
Ticket:80yuan for each adult
60yuan for each child
Tel:0324-58739284
Show you a full picture of sea life!
Choose the best choice from A﹑B or C according to what you read.
71.What does Parker's Sweet Shop sell?A
A.Chocolate.B.Pictures.C.Sea food.
72.You can't go to Beihai Ocean Park onC.
A.Tuesday           B.Sunday             C.Monday
73.What can you see in Beihai Ocean Park?B
A.Pandas.B.Dolphins.C.Tigers.
74.Tom is six.He went to see the sea animals with his parents.They should payB.
A.140yuan.B.220yuan.C.160yuan.
75.How long is Parker's Sweet Shop open a day?C
A.Eight hours.B.Nine hours.C.Ten hours.

查看答案和解析>>

同步练习册答案