1.The author points out at the beginning that .
A.every child in hospital receives some teaching
B.not enough is known about hospital teaching
C.hospital teaching is of poor quality
D.the special children’s hospitals are worst off
4.From the passage we can learn that Tim Hortons .
A.is a club for travelers B.wants to make more money
C.cares about the customers’ safety D.is an organization helping customers
B
Surprisingly , no one knows how many children receive education in English hospitals, still less the content or quality of that education . Proper records are just not kept. We know that more than 850,000 children go through hospital each year, and that every child of school age has a legal right to continue to receive education while in hospital . We also know there is only one hospital teacher to every 1,000 children in hospital . Little wonder the latest survey concludes that the extent and type of hospital teaching available differ a great deal across the country . It is found that half the hospitals in England which admit children have no teacher . A further quarter have only a part-time teacher . The special children’s hospitals in major cities do best ; general hospitals in the country and holiday areas are worst off .From this survey , one can estimate that fewer than one in five children have some contact with a hospital teacher -and that contact may be as little as two hours a day . Most children interviewed were surprised to find a teacher in hospital at all . They had not been prepared for it by parents or their own school . If there was a teacher they were much more likely to read books and do math or number work ; without a teacher they would only play games . Reasons for hospital teaching range from preventing a child falling behind and maintaining the habit of school to keeping a child occupied , and the latter is often all the teacher can do . The position and influence of many teachers was summed up when parents referred to them as “the library lady” or just “the helper”. Children tend to rely on concerned school friends to keep in touch with school work . Several parents spoke of requests for work being ignored or refused by the school . Once back at school children rarely get extra teaching , and are told to catch up as best as they can .
Many short-stay child-patients catch up quickly . But schools do very little to ease the anxiety about falling behind expressed by many of the children interviewed .
3.According to the advertisement , which of the following statements is NOT true ?
A.People should stop using the mug immediately .
B.People can get the money back if they return the mug .
C.People with questions can call the company free of charge .
D.People can return the lid between October 2005 and January 2006.
2.The advertisement is mainly aimed at those who .
A.often travel around B.have 15 oz Stainless mugs
C.want to buy 15 oz stainless mugs D.are selling the mugs
1.This advertisement is trying to .
A.introduce a new type of mugs B.persuade people to buy a new lid
C.inform people of exchanging a lid D.warn against the danger of using the mug
14.[解析]A 主旨大意题。文章关注的是开发和使用可再利用的帐篷,A正确。这种帐篷将利用纸板,但这不是根本目的,B错。这种帐篷的确是Mr. Dunlop最后一年的课题,但文章聚集的不是大学生的课题,而且该项目尚不能说取得了成功,还有待实践去检验,C错。现在尚只是使用,效果如何尚是未知,D错
15[解析]. D 主旨大意题。纵览全文得知,文章讲的是开发和使用可再利用的帐篷问题,所以D正确。
[专题综合]
A
Attention Tim Hortons
Stainless Stell Travel Mug Owners
Lid Recall-15 oz Stainless Steel Travel Mug
A fault at the cup has been recognized . The fault may result in some lids lifting slightly from the body of the mug , and could probably cause injury from hot liquid leaking . Therefore , we have given an immediate lid recall notice . This Recall notice is related only to Tim Hortons 15 oz Stainless Steel Travel Mugs sold between October 2005 and January 2006. The bottom of the mug is stamped with distributor’s name , “ThermosServ” There is no printing on the handle of the mug .
At Tim Hortons , we value our customers’ safety above anything else . So, whether your lid is leaking or not , in the interest of your safety , we are requesting that you bring your mug to your nearest Tim Hortons (excluding Esso Tim Hortons), where they will exchange the lid for a new lid that fits safety . The new lids will be available February 1,2006; please do not use your mug until you exchange the lid .
Here’s what you do :
*Please do not use your mug until you have exchanged the lid for a new one .
* New lids will be available February 1,2006.
* Return your travel mug to a Tim Hortons store (as of February 1,2006).
* Your lid will he exchanged for a new lid .
If you prefer to return the entire mug , bring it back at any time for a full repayment .
If you have any questions regarding this recall, please contact us at :
Toll Free Number : 1-888-601-1616
8:30 am –5:00 pm Eastern Standard Time
13.[解析]C 推理判断题。倒数第二段最后一句“They can be personalized"暗示可以根据用户的要求裁剪式样。根据第二段最后一句可推知英国夏季多雨,但不能推出changeable(易变,多变)的,A错。根据倒数第三段可知,这种帐篷只能睡两个人,显然不是为搭建露天演出棚所用,只是为那些观看节目演出,而又难以承担或不愿支付居住高额旅馆的年轻(学生)野外露宿所用,演出应不是露天,至少不能推出B正确。根据倒数第二段首句,这种帐篷可在网上订购,但该公司将派安装队负责安装和拆除,可见安装和拆除不是很容易,D错。
11.[解析] B 词义猜测题。根据第一段最后一句可知,eco-friendly tents是用纸板做,在乐队和人群离开回家后,可以重复使用的,显然是对环境有利的。另外,根据eco-friendly的构成也可猜出其含义为“环境友好的”,上文environmentally-ware(有环境意识的)也有提示作用。
12 [解析] C 细节理解题。根据第五段内容可知,Mr. Dunlop与财团Mint为合作关系,Mint财团为其MyHabs项目提供50万英镑的资金支持,Mr. Dunlop提供技术并负责实施该项目,作为回报,Mint财团将获得Mr. Dunlop企业的30%的股份,故选C。A项获得Mint的无息贷款,显然错。Mr. Dunlop寻求的是the City’s private companies 的支持,而非城市管理部门的批准,B错。他的创意是受到日本建筑师的启发,而非得到其帮助,D错。
10.[解析] C 细节理解题。从第三段内容可知C项说法是没有根据的
C
本文主要介绍开发和使用可再利用的帐篷。
9.[解析] B 细节理解题。根据最后一段第三句至第九句可推知选B。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com