0  421512  421520  421526  421530  421536  421538  421542  421548  421550  421556  421562  421566  421568  421572  421578  421580  421586  421590  421592  421596  421598  421602  421604  421606  421607  421608  421610  421611  421612  421614  421616  421620  421622  421626  421628  421632  421638  421640  421646  421650  421652  421656  421662  421668  421670  421676  421680  421682  421688  421692  421698  421706  447090 

15. B all kinds of相当于different。文中在第一段提出:There are all kinds of manners.然后举例加以说明。

(4)

Football is, I believe, the most popular game in England: one has only to go to the important matches to see this. Rich and poor, young and old, one can see them all there, shouting for one side or the other.

To a stranger, one of the most surprising things about football in England is the great knowledge of the game which even the smallest boy seems to have. He can tell you the names of the players in most of the important teams. He will tell you who he expects will win such a match, and his opinion is usually as good as that of men three or four times his age.

Most schools in England take football seriously-much more seriously than nearly all European schools, where lessons are all very important and games are left for the children themselves. In England it is believed that education is not only a matter filling a boy’s mind with facts in the classroom: education also means the training of character; and one of the best ways of training character is by means of games, especially team games; where a boy or girl has to learn to work with others for his or her team, instead of working for oneself alone. The school therefore plans games and matches for its students. Football is a good team game. It is good both for the body and the mind. That’s why it is every school’s game in England.

试题详情

14. D 文中第三段说:有时一个地方的礼貌行为在另一个地方是不礼貌的。然后四、五段以burp为例,第六段以eating为例进行说明。

试题详情

13. D 根据文中最后一段小结可知答案。

试题详情

12. C依据倒数第三段What are manners like in an East African town? The people try not to see you. They are being polite.那么做是good manners, 是polite的行为。

试题详情

11. C依据第六段But in some parts of  Polynesia it is bad manners to be seen eating at all.可知答案。

试题详情

15. The best title of the passage should be________.

A. What are good manners       B. All kinds of manners    

C. The importance of manners     D. Some good manners

[答案解析]

试题详情

14. Sometimes good manners in one place are bad manners in other places. Which should be supporting paragraph(s) to the idea?

A. the fourth one   B. the fifth one   C. the sixth one  D. all of above

试题详情

13. Which of the following statements is True?

A. In Mongolia, you should say “excuse me” when you give a burp after dinner.

B. Children with good manners are quiet.

C. You should not walk behind the tents in Arabia.

D. Manners are different all over the world.

试题详情

12. In an East African town, the people try not to see you. This is because_________.

A. they are busy doing things    B. they don’t want to talk with you

C. it is good manners       D. they are waiting for you to talk with them.

试题详情

11. People turn their backs on others while they eat in _______.

A. Mongolia   B. an East African town   C. some parts of Polynesia   D. Arabia

试题详情


同步练习册答案