精英家教网 > 练习册解析答案 > 原创新课堂八年级英语外研版 > 第4页解析答案
原创新课堂八年级英语外研版

原创新课堂八年级英语外研版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册原创新课堂八年级英语外研版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

5.The ______ (天空) grew darker and darker before the heavy rain poured down.
6.We would like to buy some silk ______ (围巾) as gifts.
7.Yesterday we played badminton and everyone had fun.No one was ______ (厌倦的).
8.You should follow the tour ______ (导游) closely when you go on a trip.
答案:5.sky
6.scarves
7.bored
8.guide
二、用方框中所给短语的适当形式填空。
nothing but arrive at look for be ready to by oneself
9.My parents were not at home, so I had to cook ______.
10.We should ______ help others in need.
11.There is ______ a bookmark and a fridge magnet (冰箱贴) in the drawer.
12.Anna felt very bored, so she decided ______ a book to read.
13.We ______ the train station early in the morning and caught the first train.
答案:9.by myself
10.be ready to
11.nothing but
12.to look for
13.arrived at
三、阅读理解。
Welcome to Beijing Guozijian
Beijing Guozijian was an imperial college (皇家学院). It has a history of over 700 years. It's enjoyable to visit the old buildings there. There are also a large number of books. And Guozijian is famous for its old trees. Some of them are about 700 years old.
Opening hours
| May to October | November to April |
| ---- | ---- |
| 8:30 a.m.~6:00 p.m. | 8:30 a.m.~5:00 p.m. |
| (ticket sale ends at 5:00 p.m.) | (ticket sale ends at 4:30 p.m.) |
Closed (关闭) on Mondays
How to get there
By bus:
1.Take Bus No. 116 or 117 and get off at Yonghegong Station.
2.Take Bus No. 13 or 84 and get off at Guozijian Station.
By subway:
Take Subway Line 2 or 5 and get off at Yonghegong Station.
Tickets: 30 yuan
Free for students with a student ID card and young children.
( )14.What do we know about Beijing Guozijian?
A.People built it about 1,000 years ago.
B.It is famous for many tall buildings.
C.People can go there every day.
D.There are very old trees there.
( )15.Visitors can't buy a ticket ________ in summer.
A.after 8:30 a.m. B.before 4:30 p.m.
C.before 5:00 p.m. D.after 5:00 p.m.
( )16.We can get to Guozijian Station by ________.
A.Bus No. 84 B.Bus No. 117
C.Subway Line 2 D.Subway Line 5
( )17.If Mr and Mrs Li are going to Guozijian with their four - year - old daughter, they should pay ________.
A.30 yuan B.60 yuan
C.90 yuan D.120 yuan
( )18.[新考法 文章来源]Where can we find the reading?
A.In a diary.
B.In a storybook.
C.In a travel guide (指南).
D.In a history book.
答案:14.D
15.D
16.A
17.B
18.C