精英家教网 > 练习册解析答案 > 2025年高中同步创新课堂优化方案高中英语必修1外研版 > 第124页解析答案
2025年高中同步创新课堂优化方案高中英语必修1外研版

2025年高中同步创新课堂优化方案高中英语必修1外研版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册2025年高中同步创新课堂优化方案高中英语必修1外研版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

A
When I first heard about Summit Learning, I admitted I was not a bit happy and excited at all. I thought it would prefer to work by myself. But when I got involved, I found in the experience, I had done something that I thought was nearly impossible—it made my poetry better. My partner informed me of my mistakes and told me where I could give more details.
One of our final products of the project was to present the poetry to the class. I've always loved public speaking, but I thought with Summit Learning, I would have fewer chances to speak. I was wrong. The peer activities we did with a partner gave me more belief in my ability and encouraged me to do more to make my presentation the best it could possibly be.
Interactions like these are what Summit Learning is all about. This style of learning brings a positive and hard-working culture that allows us to push our boundaries(界限)and keep going. It creates a sense of community since we are all working towards a similar goal.
As an active boy, I have always been ahead, but in a normal classroom, there are limitations on what I can do. With Summit Learning, I can go beyond expectations in projects or move ahead in learning new knowledge when I'm ready. I have ownership of my work and can pursue my goals.
Summit Learning has showed me how much people can grow and change. It has helped me see people and myself differently. It has been one of the greatest experiences of my life, and I cannot see myself going back to a normal classroom.
1. What was the author's response to Summit Learning at first?
A. He was unwilling to attend it.
B. He was excited to take part in it.
C. He was surprised to hear about it.
D. He was unhappy to give it up.
2. How did the poetry project benefit the author?
A. It boosted his confidence.
B. It developed his sense of humor.
C. It reminded him to be independent.
D. It taught him how to organize activities.
3. What can be inferred about Summit Learning?
A. It proves the limits of one's abilities.
B. It teaches poetry in a normal way.
C. It promotes diversity of classroom objectives.
D. It encourages traditional seating plans.
4. How does the author find Summit Learning now?
A. Demanding.
B. Worthwhile.
C. Upsetting.
D. Traditional.
答案:1. A
解析:根据第一段“I admitted I was not a bit happy and excited at all. I thought it would prefer to work by myself.”可知,作者一开始不愿意参加,A选项正确。
2. A
解析:根据第二段“The peer activities... gave me more belief in my ability”可知,诗歌项目增强了他的自信,A选项正确。
3. C
解析:根据第三段“This style of learning brings a positive and hard-working culture that allows us to push our boundaries and keep going.”可知,Summit Learning促进了课堂目标的多样性,C选项正确。
4. B
解析:根据最后一段“It has been one of the greatest experiences of my life”可知,作者认为Summit Learning是值得的,B选项正确。
B
Summer jobs for teens are worth saving. These seasonal jobs offer more than money. Summer jobs can teach important life skills and give teens real-world experience.
"We don't naturally know how to be good employees(雇员)," says Kathy Kristof, who works for a part-time employment. "We learn with practice."
According to the National Association of Colleges and Employers' Job Survey, while 89.4% of recent college graduates considered themselves as having good work skills, only 42.5% of surveyed employers shared that opinion.
"You've 22-year-olds who might have an excellent academic(学业的)record but they've never held a job," says Andrew Challenger, vice president of a professional recruitment(招聘)firm. "They've missed out on some important life skills."
Summer jobs can help high school and college students perform better in the classroom, according to recent research. But parents often believe that summer school and volunteer work will be more helpful for college applications than paid work.
"It's not really going to matter what you do, as long as you're doing something besides just playing video games," Challenger says.
Where summer jobs help is in the job market after graduation. The jobs most teens do help them build "soft skills" that employers value and that lead to higher-paying jobs. Dealing with customers and coworkers helps them with 5.
1. What can summer jobs teach teens?
2. What's the percentage of employers who think recent college graduates have good work skills?
3. Why do parents prefer summer school and volunteer work?
4. What's the benefit of summer jobs for teens in the future?
5. Fill in the blank with proper words.
答案:1. Important life skills and real-world experience.
解析:根据第一段“Summer jobs can teach important life skills and give teens real-world experience.”可知。
2. 42.5%.
解析:根据第三段“only 42.5% of surveyed employers shared that opinion.”可知。
3. Because they believe summer school and volunteer work will be more helpful for college applications than paid work.
解析:根据第五段“But parents often believe that summer school and volunteer work will be more helpful for college applications than paid work.”可知。
4. They help teens build "soft skills" that employers value and that lead to higher-paying jobs.
解析:根据最后一段“The jobs most teens do help them build "soft skills" that employers value and that lead to higher-paying jobs.”可知。
5. communication skills
解析:根据“Dealing with customers and coworkers”可知,这有助于培养沟通技能,“communication skills”符合语境。