0  229619  229627  229633  229637  229643  229645  229649  229655  229657  229663  229669  229673  229675  229679  229685  229687  229693  229697  229699  229703  229705  229709  229711  229713  229714  229715  229717  229718  229719  229721  229723  229727  229729  229733  229735  229739  229745  229747  229753  229757  229759  229763  229769  229775  229777  229783  229787  229789  229795  229799  229805  229813  447090 

2. A. Yes, I’m looking for a camera.       B. Thanks.      C. You must help me.

试题详情

听句子,从A、B、C中选出你所听到的句子的正确答语,念两遍。

1. A. No, you can’t.            B. I’m pleased, but I need it now.  

C. Sorry, you can’t. I need it now.

试题详情

Ⅰ. (A)51. refrigerator                            52. single       53. postcard/present

      54. Asia                    55. guards

(B)56. recorded   57. to tell        58. to camp      59. walking      60. decision

Ⅱ. 61. to have      62. had fun       63. isn’t he      64. had better     65. hour; half

Ⅲ. 参考范文:

(A)

The students in our class are volunteers. On Tuesday, Group One helped homeless people. They gave out food at a food bank. On Thursday, Group Two helped kids with their schoolwork. Group Three worked outside and helped clean up the city park on Saturday. They were very happy.

(B)

Dear Xiaoxing,

Glad to hear from you.

It is really a good idea to travel with you. I’d like to start our travel on May 1st. First, we will take a bus to Nanjing. We can go boating on Xuanwu Lake. Then we’ll go to Beijing by train at night. In Beijing, we’ll visit the Great Wall, Tian’anmen Square and the Palace Museum. We can take photos there, do some shopping and eat some famous food like Beijing Roast Duck. I’m sure we’ll have a good time!

Best wishes!

                                                            Yours,

                                                            Xiaowang

试题详情

50. Saturday

试题详情

46. F002        47. F018         48. Saturday, Sunday and Thursday   49. five

试题详情

45. C   由Accident一栏可知A错误;由Place一栏可知B错误;由Cause一栏可知C

         正确;由Action一栏可知D错误。

    (C)

试题详情

44. D   由Weather condition一栏可知天气情况。

试题详情

43. A   由Conditions of victims一栏可知,Mrs. Green的左腿受了伤。

试题详情

42. D   由Accident一栏可知,车中共有四人。

试题详情

41. B   由Time of call 一栏可判断出Zhang Wei给警察打电话的时间。

试题详情


同步练习册答案