0  420391  420399  420405  420409  420415  420417  420421  420427  420429  420435  420441  420445  420447  420451  420457  420459  420465  420469  420471  420475  420477  420481  420483  420485  420486  420487  420489  420490  420491  420493  420495  420499  420501  420505  420507  420511  420517  420519  420525  420529  420531  420535  420541  420547  420549  420555  420559  420561  420567  420571  420577  420585  447090 

5. be excited about (Para. 4)

试题详情

4. clean up (Para. 3), clear up

The workwomen cleaned up (the mess) before they left. (除去垃圾等)

Clean up a room for a party. (打扫干净)

He clean up a small fortune. (挣得,赢得)

I hope it clears up this afternoon (天气转晴)

Has your rash cleared up?(你的皮疹痊愈了吗?)

Please clear up the mess in here before you go. (使整洁,清理)

试题详情

3. It was not until after the war that he made his most important discovery.(Para2)

It was not until World War Two that the importance of Fleming’s discovery was fully recognized.(the last para.)

试题详情

2. cure, curable, incurable, treat

试题详情

1. suffer deadly infections as a result of operations (Para.1)

试题详情

1.take measures to do sth.   2.a laid-off worker    3.have an income of   4.to make matters worse   5.take a bank loan   6.put extra pressure on the family   7.keep a healthy diet    8.live in poverty   9.make ends meet   10.look forward to   11.ready-made clothes   12.cure many diseases   13.a story of hard work   14.search for  15.clean up 16.in a good mood   17.set a goal   18.be effective in 

Reading on P213

Florence Nightingale

She is remembered as a pioneer of nursing and a reformer of hospital sanitation methods. For most of her ninety years, Nightingale pushed for the reform of the British military health-care system.

Main ideas of each paragraph:

Para.1 (Para1): Fear had gripped the nation when SARS broke out.

Parts2(Para2-7): Thanks to the quick and forceful action the country took and the sacrifices the health care staff made, SARS ended in he summer of 2003.

Part 3 (Para 8): We will never forget the “Angels in White”.

Step 5 Language points

试题详情

4.From Paragraph 4 of the text“The Little Mould That Could”we can see that Fleming was all the following except______. 答案:D

   A. confident    B. strong-willed   C. hard-working  D. kind and warm-hearted

Step 3. Read the passage again and finish the exercises on the page 78 .And retell the life experience of Fleming and how he discovered penicillin.

   Alexander Fleming was a young doctor in the early 1900s when a German chemist developed a chemical treatment to cure an incurable disease. Fleming began using it in his clinic. Then in 1914, he had to go to the battlefield to treat wounded soldiers during World WarⅠ, when he invented many ways to treat the wounded. After returning from the war, he went on with the search for the chemical because he believed it could treat infections. One day, he found a mould was growing in some old glass containers. To his surprise, the bacteria he had been growing had died. He believed that it was the mould, which later he called penicillin that killed the bacteria. Penicillin was a great discovery. It played a very important role during World War Ⅱ and as well as at present time. Fleming was awarded Nobel Prize for his great discovery in 1945.

Alexander Fleming discovered Penicillin

Phrases:

试题详情

3.When did Fleming receive the Nobel Prize with the two other scientists? 答案:D

   A. In 1914.    B. In 1928.    C. In 1929.    D. In 1945.

试题详情

2.It was not until_____that the importance of Fleming’s discovery was fully recognized? 答案:B

   A. World WarⅠ  B. World WarⅡ  C.1928      D.1929

试题详情

1.Who discovered penicillin? 答案:B

   A. Howard Walter Florey.      B. Alexander Fleming.

   C. Paul Ehrlich.          D. Earnst Boris Chain.

试题详情


同步练习册答案