0  228963  228971  228977  228981  228987  228989  228993  228999  229001  229007  229013  229017  229019  229023  229029  229031  229037  229041  229043  229047  229049  229053  229055  229057  229058  229059  229061  229062  229063  229065  229067  229071  229073  229077  229079  229083  229089  229091  229097  229101  229103  229107  229113  229119  229121  229127  229131  229133  229139  229143  229149  229157  447090 

The dog has died.------- The dog has been dead since last week.

⑷①have (has) been to + 地点   去过某地 已经回来

have (has) gone to + 地点   去了某地 没有回来

have been in + 地点    一直呆在某地 没有离开过  如:

She has been to Shanghai. 她去过上海。(已经回来)

She has gone to Shanghai. 她去了上海。(没有回来)

She has been in Shanghai for 2 days.

她呆上海两天了。(没有离开过上海)

1.情态动词must, may , might, could, may , can’t表示推测含义与用法后面都接动词原形,都可以表示对现在情况的揣测和推断但他们

  含义有所不同

   must 一定 肯定 (100%的可能性)

   may, might, could有可能,也许  (20%-80%的可能性)

  can’t 不可能,不会   (可能性几乎为零)

  The dictionary must be mine. It has my name on it.

  The CD might/could/may belong to Tony because

he likes listening to pop music.

  The hair band can’t be Bob’s. After all, he is boy!

试题详情

(A)

   Many students talked about the rules that they have in school. At their school, they have to wear uniforms everyday. The problem is that all the students think the uniforms are  1  . They think young people should look smart and so they would like to  2   their own clothes. Their teachers believe that if they did that, they would concentrate more on their clothes than their  3  . But the students disagree. They would  4   more comfortable and that is good for studying. If they can’t do that, they should be allowed to design their own uniforms. That would be a good way to keep both teachers and students happy. It’s also probably a good idea for parents to allow teenagers to study in groups during the evening. Sometimes they get noisy  5   they can learn a lot from each other. They also think that vacations should be  6  . At present they’re too short. Longer vacations would give them time to do things like volunteering. Last summer they had an opportunity to volunteer at the local  7  , but they couldn’t because they had to  8   to school. It would be a good experience for them because some of them want to be doctors when they grow up.

1.(   ) A. ugly        B. beautiful        C. small        D. smart

2.(   ) A. put on      B. wear        C. in          D. do

3.(   ) A. clothes      B. study           C. hair     D. shoes

试题详情

Ⅵ.书面表达(10分)

在我们的生活中,谁都会遇到一些奇怪的或不可思议的事情。请你用所学过的语言写一段话来描述一下你经历的或听说过的一件不寻常的事情。

答案:

The school on wheels

I heard in a village in Mexico,there were no schools.A bus was the school.The bus driver was the teacher.The bus would stay in the village for three months.In the morning the teacher gave lessons to the small children.In the afternoon,the big children came.First they worked in the fields.Then they came to school.At night the fathers and mothers went to the schools.They wanted to learn,too.I think it is strange to have class in a bus.

试题详情

B

Popular music in America is what every student likes.Students carry small radios with earphones and listen to music before class,after class,and at lunch.Students with cars buy large speakers and play the music loudly as they drive on the street.

Adult drivers listen to music on the car radio as they drive to work.They also listen to the news about sports,the weather,and the life of American people.Most of the radio programmes are music.Pop or popular music singers make much money.They make a CD or tape which radio stations use in many places.Once the popular singer is heard all over the country,young people buy his or her tape.Some of the money from these tapes comes to the singer.Wherever the singer goes,all the young people want to meet him or her.Now the singer has become a national star. There are other kinds of music that are important to Americans.One is called folk music.It tells stories about the common life of Americans.Another is called western or country music.This was started by cowboys(牛仔) who would sing at night to the cows they were watching.Today,any music about country life and the love between a country boy and his girl is called western or country music.

根据短文内容,判断正(T)误(F)(10分)

55.Three kinds of music are mentioned in this passage.( )

答案:T

56.When pop singers make a CD or tape,they will become national stars.( )

答案:F

57.From the passage we know that country music is about the country life and love stories.( )

答案:T

58.Adult drivers in America listen to music all the time while driving.( )

答案:T

59.The best title for this passage should be Western Music.( )

答案:F

试题详情

A

Mike sent for a doctor because his wife was ill.He called the doctor and made sure they would meet at five.He arrived at the doctor’s at twenty to five.He thought,“It’s a little bit earlier.I’ll wait for a moment.Its good to keep the time.”

Then he stopped his car in front of the doctor’s.He looked around and saw a noisy square not far from here.He went there and sat down on chair to enjoy the last light of afternoon sun and make himself quiet.He saw some children playing and some women talking to each other happily. Suddenly he heard a girl crying.He came up to her and asked some questions.Then he knew she got lost.Mike tried to find out her address and took her home.The girl’s parents were thankful.

Then Mike hurried to the doctor’s.The doctor said angrily when she saw him,“You are late.Why did you keep me waiting for twenty minutes?” Mike said nothing but one word-“Sorry!”

根据短文内容,选择正确答案(10分)

50.It’s good to keep the time.The word “keep” in this sentence means _________.( )

A.保留             B.拥有             C.继续             D.遵守

答案:D

51.Mike went to the square to _________.( )

A.spend the time                        B.enjoy himself

C.see the children and the women            D.find the girl

答案:A

52.The girl cried because _________.( )

A.someone hit her                       B.she fell off the bike

C.her parents were angry with her            D.she couldn’t find her way home

答案:D

53.At last Mike got to the doctor’s at _________.( )

A.twenty to five                        B.twenty past five

C.five o’clock                         D.forty past five

答案:B

54.According to the story,we know Mike was a _________.( )

A.busy man                           B.quiet man

C.helpful man                          D.lucky man

答案:C

试题详情

39.What’s in the bag?There must be _________.

答案:some books

试题详情

38.I saw a strange creature yesterday,it must be _________.

答案:an alien 

试题详情

37.A woman with a camera is over there,she could be_________.

答案:a journalist

试题详情

36.Something strange is in the sky,it must be _________.

答案:the UFO 

试题详情


同步练习册答案